Domů Fóra Zaměstnanci Poděkování

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Jira a poslední změna je stará 7 let, 9 měsíců.

• Autor

G. Chocholata
    Účastník

Dobrý den. I když nejsem a nebyla jsem zaměstnancem Tesly Holešovice, přesto bych vám ráda poděkovala za unikátní fotky. Když jsem na těchto fotkách našla i svého taťku p. Václava Jirouška, velmi mě to dojalo, protože mi po něm žádné fotky nezůstaly. Ještě jednou děkuji za možnost občas si svého tátu připomenout na těchto vašich snímcích. Přeji všem hodně úspěchů ve vašich dalších životech. Gabriela Chocholatá (roz. Jiroušková).

Jira
    Účastník

Milá paní Chocholatá-Jiroušková, velice Vám děkujeme za Váš příspěvek a jsme moc rádi, že jste na našich stránkách poznala svého tatínka. Právě proto byly tyto stránky panem Vondrákem vytvořené, na památku a vzpomínku lidí, kteří byly v Tesle Holešovicích; aby se na na ně nezapomělo, včetně podniku Tesly Holešovice samotné. Prosíme Vás, pokud by jste ještě někoho na fotografiích poznala, budeme velice rádi, kdyby jste nám o něm napsala cokoliv budete vědět. Nebo dodala další fotografie, vzpomínky apod. Rozšiřte i informace o těchto stránkách, budeme rádi. Tímto podnikem prošly stovky a stovky lidí, prožilo se tu spoustu osudů, lidských příběhů atd. Děkuji Vám a srdečně za pana Petra Vondráka, J.Kuchaříka, za mne a spoustu dalších zdravím, Doubková Jiřina 🙂

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.