Domů Fóra Ostatní Lamppárty 2015

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Jira a poslední změna je stará 9 let, 11 měsíců.

• Autor
    správce webu
    správce webu
    Administrátor

Dnes ráno odjíždím na Lampárty 2015 do Letovic.
    Vím že hodně účastníků nakonec jet nemůže, tak to snad zastoupím.
    Postřehy a obrázky z této akce sem připojím co nejdříve.

Petr Vondrák
    Petr Vondrák
    Účastník

Po včerejším setkání s fandy světelné techniky (LAMPPÁRTY 2015), jsem zjistil, že díky těmto nadšencům Tesla Holešovice stále ještě žije. Jejich nadšení a zápal byli pro mne vzpruhou a radostí.
    Jinak akce moc hezky provedena a zajištěna, (včetně občerstvení a noclehu ). Velmi vlídné přijetí. Akce se tentokrát odehrávala v areálu staré továrny ( 1905 ), což by někoho zaskočilo ale pro mne to bylo místo velmi příjemné.
    Doufám že příště se ještě někdo z našich řad připojí a tuto akci se mnou navštíví.
    Fotky z akce připojím.

Petr Vondrák
    Petr Vondrák
    Účastník

Jira
    Účastník

Tak Jířo nevím, ale vše funguje jak má. Heslo i jméno fungují. Proto mohu psát tvým jménem.
    Petr

Jira
    Účastník

No koukám, že Ti to jde….. 😀 Ale už jsem se polepšila a naučila a prokousala tím, takže zdravím!! Díky za to, že jsi jel na Lamppárty za nás a přivezl zážitky, fotky a videa.
    A ještě jel i s horečkou.. Jsi Petře dobrej…
    Tady jsou diskuzní weby oddělený, aby to trochu lidi nezmátlo.. Třeba by to mohlo být spojený aby lidi nemuseli přeskakovat z jednoho webu do druhýho.. Z učňáku na Lamppárty a zase zpátky.. Určitě si budou chtít popovídat všici dokupy. Počkáme ale, co řeknou.. Ale je to fajnes, dokonce si už i chatovat na Tesláckých stránkách… to se pokročilo rychle 🙂 Čauky Jířa

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.