Domů Fóra Zaměstnanci kemping JUG Bulharsko

Zvolené téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (5 účastníků) se naposledy zapojil uživatel  Jira a poslední změna je stará 7 let, 9 měsíců.

• Autor
    správce webu
    správce webu
    Administrátor

Zdravím po delší odmlce.
    Chtěl bych Vás požádat o pomoc.
    Jako učni jsme vlakem jezdili do Bulharska do kempu ( asi JUG ) a připravovali
    stany pro dovolenou zaměstnanců z Tesly.
    Byl jsem teď v Bulharsku v místech které mně něco říkají ( Kiten, Lozenec, Primorsko )
    ale kemp jsem nenašel.
    Neví někdo adresu nebo místo kde byl ?
    Mám dojem že tam byla i restaurace která se jmenovala ( asi ) Albena.

jarka
    Účastník

Ahoj asi moc nepomůžu, ale díky za připomenutí taky jsem byla, kontaktuj Honzu Krále já si akorát pamatuji jak jsme večer chodily na disko měj se Jarka ZU

Petr Vondrák
    Petr Vondrák
    Účastník

Zdravím tě Jarko.
    Jsem moc rád že ses ozvala.
    Na Honzu Krále nemám kontakt.
    Snad ho bude mít Jiřka.

Jira
    Účastník

Ahoj nový Správče našich Tesláckých stránek Péťo Vondráku!! Teda tady to ožilo, no to nemá chybu!! Tady je to pěkný! A i v barvách 😀
    Musím Ti říct, žes těm stránkám dal nový kabát, duši a energii, fakt hezký.. Akorát nevim, co to sedí vedle Tebe za fousatýho chlapa.. Někde jsem ho už viděla, ale nemůžu si vzpomenout 😉
    Petře díky a na kontakt J. Krále se zkusím poptat…
    Palec pro Tebe nahoru! Čauky Jiřka 🙂

jarda maslo
    jarda maslo
    Účastník

ahoj tady jarda máslo
    já jsem tam taky byl a pokud si pamatuji tak to bylo slunečné pobřeží .strašně rád bych se tam ještě podíval

správce webu
    správce webu
    Administrátor

To já taky. Nejvíc mě štve že jsem byl kousek od něho.
    Snad příští rok. Uvidím.

Jira
    Účastník

Ahoj Járo, zdravím Tě! Všechno nejlepší ke Tvým narozkám, hlavně zdraví 🙂 Měj se čauky Jiřka

Jira
    Účastník
    správce webu
    správce webu
    Administrátor

Tak to tak vypadá že tam příští rok zajedu a nafotím.

Jira
    Účastník

Ahoj Peťo, moc zdravím.. o něčem podobném jako ty uvažuje i Olda Kvěch 🙂 Mluvili jsme spolu i o např. společném výletě Tesláků na Jug. Jde se tam ubytovat jak říkal Olda. Za zamyšlení by to stálo 😉 Ahoj Jiřka

správce webu
    správce webu
    Administrátor

Vítám Vás v nové podobě webu.
    Díky čtenářům stránek se podařilo sehnat fotografie kempingu JUG v dnešní době.
    Postupně je budu dávat na stránky.
    Já tam osobně ( pokud to vyjde ) pojedu.

Hodně zdraví a úsměvu na tváři v novém roce přeje Petr Vondrák

Jira
    Účastník

Milý Správče Webu Petře, to co jsi udělal s webowkama Tesly, je velká změna k lepšímu. Titulní stránka s vytráží Tesly je moc pěkná! Na fotky se těšíme, po těch letech by stálo za to vidět JUG znova naživo, co..
    Díky za snahu a čas, kterou tomu všemu věnuješ 🙂 Jířa

Jira
    Účastník

AKTUÁLNÍ ZPRÁVA PRO VŠECHNY UČNĚ A TESLÁKY! SRDEČNÝ POZDRAV Z KEMPU JUG VÁM POSÍLÁ PETR VONDRÁK. FOTKY A VIDEA NAJDETE ZDE. AHOOJ!!

Jira
    Účastník

Ahoj Peťane, tak už jseš doma z dalekého Bulharska a kempu Jug nebo se ještě pečeš na Balkánském slunci?? Moc se těším(e) na Tvoje fotky, videa a všechno co se Ti pro nás z Bulharska podařilo zachytit, natočit, dovézt, včetně zajímavých zážitků. Dej vědět a brzo se ozvi! Čauky Jířa 🙂

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.